Mellandagsrea del 2!

Detta köpte jag i fredags: 
Kalender 129 kr Åhlens
Concealer borste 80 kr Åhlens
Ögonskugga 140 kr Make up store
peace örhängen rosa och blå 39,90 kr Glitter
Peace örhänge med fjäder 79,90 kr 40 kr Glitter
Peace örhänge + earcuff 29,90 kr Glitter
Earcuff Peace 29,90 kr Glitter
Vit T-shirt 99 kr 49 kr Gina tricot
Blå T-shirt 99 kr Gina tricot
Rosa Linne 99 kr 50 kr Kappahl
Rosa stickad tröja 149 kr 74 kr Gina tricot
 

FUCK MY LIFE!

Mår så ytterst dåligt just nu, hatar mitt liv för tillfället.. Har hög feber och har vart uppe och spytt hela natten, inte ens vatten kunde jag behålla.. Men nu har jag iaf fått i mig 2 koppar fruktsoppa och det fick jag faktiskt behålla, så mår lite bättre nu när jag inte är så hungrig längre.. Snart kommer pappa med glass också, halsont.. Hatar att vara såhär sjuk, ont i hela kroppen t.ex. hjärtat och sen orkar jag ingenting..
Så bloggar inte mer på ett tag!

Tröttsamt.

Hej! Idag har jag haft fullt upp kan man säga.. 
Först gick vi upp vid 06:00 för att jag skulle med Sanna till KSS, så hennes pappa hämtade oss vid halv 7. Sen så sov vi knappt inatt, eller det gör jag ju typ aldrig.. Men iaf, sen när allt var klart på KSS så drog vi och åt frukost på stan i Skövde.. Efter att vi var klara öppnade commerce så vi drog in och började våran shopping! Fick med mig en del hem, visar det på bild imorn! Sen efter vi var klara så tog vi bussarna hem, var hemma runt 15.00 tiden, bytte om osv, var i stallet vid 16.00 och började först med att bygga hinder, sedan hämtade vi hästarna och borstade osv och sen hoppade vi. Efter att vi var klara tog vi in alla hästar och gjorde en massa annat pyssel, sen kom pappa och hämtade oss.. 
Sen har vi vart framme och handlat och en massa mer.. Så nu kan man säga att jag är trött, är helt utslagen! Imorn ska vi upp 06:00 igen för att gå upp och släppa ut och fodra hästarna.. Så ikväll blir det att sova tidigt!
Så tyvärr kommer jag inte att blogga mer ikväll då orken är helt borta, så vi hörs imorn.