när man mår dåligt på insidan, ler man på utsidan.

Tja! Tänkte passa på att blogga lite nu ifrån mobilen :) Idag är det söndag, sista dagen innan skolan börjar.. Idag ska jag nog bara vara hemma och chilla och ta det lungt iaf :) kanske träffar någon, men får se om jag orkar! Har precis städat hos mina marsvin och nu ska jag byta om och fortsätta tvätta osv :) Ha det bra, puss!

Hos Mimmi.

Sitter just nu hemma hos Mimmi vid hennes dator, så jag tänkte jag kunde uppdatera lite.
Mimmi fyllde ju 18 igår så hon fick blandannat en dator, :) Så jag lånade den lite eftersom att min fortfarande är trasig.
Idag ska jag och Mimmi ha gemensamt kalas, med lekar och grejer as kul! Vi ska snart åka upp och planera allt osv.. Jag fyllde ju 16 i Onsdags, Mimmi 18 igår, så vi har det tillsammans.
Har inte så mycket mer att skriva än att jag ska försöka blogga så mycket jag kan när jag får tillfälle till det!
Ha det bra, puss!

biblioteket!

Tja!
sitter just nu på biblan med Lina :) så tänkte jag kunde låna en dator och blogga lite ! :)

Idag har jag bara vart i skolan osv.. Sen nu är jag som sagt med Lina och senare ikväll ska jag nog förmodligen träffa Mimmi :)

Igår var jag först i skolan, sen var jag med Mimmi och Sebbe och sedan höll jag och Mimmi i badminton träningen med småbarnen, sen efter det var jag med Mimmi och Sebbe igen höhö :)

Det har inte hänt så mycket sen min dator gick sönder förutom att Torkel har dött... vilket ni redan visste, saknar min lilla torkiboi :( <3

gymnasievalen är också gjorda, sökte till 5 st :) Har inte så mycket mer att skriva!
Men när jag har tillgång till en dator igen så kommer det dyka upp en del tävlingar osv.. Så hoppas att ni inte slutar följa min blogg!
Ha det bra, puss hej!