<3

Hello!
Idag blir det fritt från stallet ännu en dag, ska sitta hela kvällen och söka ännu mer sommarjobb tillsammans med Sanna.. I sommar ska de jobbas! Cash flow! 
 
Senare idag kommer Sanna & hennes moder och hämtar mig och sen åker vi hem till Sanna och äter, hoppas fan att hon gör gryta nu! Haha, lol! Men iaf så hörs vi!
Puss!
 

Du vet hur jag är bror, du vet att jag krigar.

Hej på er!
Förlåt för att jag inte bloggat så mycket på sista tiden! Men har lixom inte haft någon lust, allt har försvunnit.. Lusten till det mesta! Men men, tänkte iaf berätta att jag lever..
Om några timmar kommer Sannas mamma och hämtar mig och sedan åker hon och jag in till Lidköping för att gå på möte med Sanna i skolan haha.. ;) Sen efter det ska jag och Sanna hitta på nåt! Får väl se vad det blir! 
 
Vi hörs! 
 

Skinny love

Jag vet att det är svårt för dig att förstå att det är ditt fel, men det kanske gör det lättare att skylla på mig. Du har försummat mig, du slutade bry dig och du sket i mig totalt.. Inte jag. 
Jag tror inte att jag kommer klara av att leva längre, tankar och ångest tar död på mig och jag vill fan inget hellre än att gråta. Jag önskar att jag kunde vakna upp och leva ett annat liv, utan fucking problem och människor som skiter i mig. Jag är trött på att ingen förstår och att ingen lyssnar, finns det ens någon som bryr sig om jag skulle dö? Eller är allt bara en jävla massa tomma ord? 
Jag har ingen ork kvar, allt jag vill är att få känna mig trygg och få må bra. Men ensam kommer jag aldrig klara det, fuck it. 
Om det ska fortsätta såhär så kommer jag snart att hoppa av allt som har med livet och göra..