Tack för dessa åren!

Igår tog vi ett sorgligt beslut och nu är du borta föralltid! Efter 15 år har jag nu förlorat min bästavän! Du har vart en del av mitt liv sen jag var 2 år, du har vart med hela livet och nu är du bara borta, föralltid. 
Du var älskad av oss och ingen kommer kunna ta det ifrån oss, du var speciell fina Oscar! Att detta skulle hända just dig var bara otur.. För du var så fin och frisk! Första veterinär besöket så sa hon det att hjärtat och allt lät jätte bra, du är en krigare. 
Men sjukdomen tog dig för fort och att du sen också hade blivit biten av en hund gjorde inte saken bättre. Nu är du bland molnen tillsammans med mamma och alla dina syskon. Det gjorde ont att se dig lida så! Även när du fått sprutan så kämpade du in i döden, du var seg på att ta ditt sista andetag och det gör dig till förevigt min krigare! Underbara, fina Oscar. Livet är inte rättvist, inte på något sätt och att jag har förlorat dig, är som att jag förlorat en del av mig själv. Förevigt älskad, föralltid saknad! 
 
Fina älskade katt, du är min prins och återigen, förevigt min krigare! Bara 15 år, nu är du bland änglarna uppe i det blå.
 
Rest in peace
1998- 30/3-2013 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo