Förstår inte.

Att det ska gå så långt att det drabbar den som betyder mest för mig, det gör ont i hjärtat så det känns i hela kroppen. Att någon man vill ska kunna betyda något, gör såhär. 
 
När ska människor inse att utan min pappa hade jag fan inte klarat mig. Finns ingen som torkat mina tårar som han och det FINNS ingen som kan få mig att tycka illa om honom hur mycket det än sägs. Jag orkar inte höra på allt detta mer, när ska ni förstå att det gör ont och att det är sånt här som får mig att falla tillbaka till ruta ett igen när jag kommit så långt som jag gjort. 

Jag hade ALDRIG kommit såhär långt ensam, utan dom som alltid finns. Jag hade aldrig varit redo att börja skolan till hösten om inte jag hade fått all hjälp. 

Skiter fullständigt i vilka som tar åt sig av det här eller inte, det är min jävla blogg och jag skriver vad jag vill. Hur mycket problem det än ger mig, så kommer ni inte kunna tysta ner mig! ALDRIG!
 
Om jag så ska kämpa tills jag dör, så kommer jag göra detta nu. Och tar ni ifrån mig de människor som betyder mest, så kan ni räkna med att jag är död imorgon.

ny duschad!

Hej på er!
Nu har jag precis duschat efter att ha kommit hem från affären, senare idag blir det som sagt att åka till Götene :) 
Men nu hade jag tänkt att spela lite LoL :) så vi hörs senare!
Puuusss!

Torsdag..

Hej på er!
Idag händer det väl inte så mycket tror jag, blir att nörda facebook spel hela kvällen ;)
Men imorgon blir det att åka hem till Götene och spendera helgen där :) Så kommer bli ridning och fotning i helgen ;) Så vi kan få klart designen på stallbloggen någon gång! =) Ska även hämta ut Storms nya "kläder" imorgon, vilket kommer bli supernice! :D Även lite hästgodis är det ;) 

Imorn kommer studiebidraget in också, LYCKA! hehe ;) På lördag blir det också att åka upp till kinnekullegården tillsammans med pappa och Timmy! Det är verkligen min favorit restaurang asså!
Kändes som att i somras var vi där jämt! haha ;)
 
Men vi hörs mer senare, eller imorgon!