sjuk

Hej på er!
Idag var jag tyvärr tvungen att stanna hemma då jag inte alls mådde bra och är sjuk.. Vilket känns sådär när vi hade hår lektion idag.. Men det är som det är ibland! Imorgon ska jag försöka gå, beroende på hur jag faktiskt mår! 
På fredag blir det vilket fall som helst att lämna Götene tills på Onsdag! Då jag tar och åker till mamma ett par dagar, vilket nog kommer bli bra! Känns gött att komma bort lite! :)
På fredag innan jag åker ska jag faktiskt till Bup också, längtar däremot inte så mycket till det. Pga olika skäl. Men men, what to do. 

 

Helgens var awesome!

Helgen har spenderats hemma hos bästa Emelie med en massa fler, har sovit där sen i fredags och det är därför jag inte bloggat något!

I fredags var vi först några brudar på stan som käkade och handlade en massa godis osv, sen vidare hem till Emelie för att fixa oss och byta om, för att sedan ha partyyy! Det var bästa festen på länge kan jag lova, kom sjuuukt mycket folk, mer än vad jag trodde, folk kom och gick hela tiden! 
Jag och Emelie badade bland annat bubbelbad tillsammans med 2 killkompisar, haha det var sjukt trångt men ack så kul vi hade ;) 
Det enda som var lite tråkigt var väl att Emelies förstärkare gick sönder.. Men men, :) Får iaf tacka alla för en sjukt bra fredag!

Lördagen var också helt okej! Var sjukt trött dock, men det blir som det blir! Det var bara för mig och Emelie och gå upp klockan 7 på morgonen för att släppa ut hästarna, och efter det kunde jag inte somna om. Sen när alla som sov över hade åkt chillade jag och Emlie och städade osv.. :) Kvällen skulle egentligen blivit chill kväll hos Emelie men så blev det inte då vi behövde åka in till stan och hjälpa en vän, så det blev rätt sent på lördagen också!
Men sen äntligen hem och sova!

Idag har vi också släppt ut hästarna, städat lite och kollat tv typ.. Sen kom pappa och hämtade mig och Sanna, och nu håller jag på och tvättar och tar det lugnt, för ikväll blir det bio! 
Ha det så bra, så hörs vi!
#party

Beger mig snart..

Hej på er!
Trots alla om och men kom jag till skolan idag! Började ju faktiskt 11.40 så klagar inte! Men det kändes lika mycket i kroppen idag som det gjorde igår. Men jag antar att det är sånt man får ta.
 
När som helst kommer pappa hem och då blir det först att äta innan jag beger mig ut till stallet för att spendera några timmar där, idag blir det hästbyte, så kommer därför att rida Molnia idag så ska Sanna rida Storm. Det kommer väl bli helt okej! 
Sen efter stallet blir det väl helt enkelt som vanligt, hem duscha och kanske försöka mig på att plugga lite, haha, ligger inte efter med nåt men har en del som ska in denna veckan så kanske lika bra att lämna in det när jag ändå har möjligheten att plugga idag! 

Imorgon har jag först skola, sen möte på BUP med en sjuksköterska, förstår inte hur många olika läkare och sköterskor jag ska få träffa?! Träffade ju för inte så längesen en ny läkare och nu ska jag träffa en sköterska också?! Varför kan jag inte bara få va fast vid samma.. Blir mycket enklare då, orkar inte hålla på och träffa en massa nya människor, vet inte hur många gånger jag ska behöva säga det...
 
Denna goding ska jag rida idag! Här har ni lite bilder från när jag red henne i vintras!
Och måste erkänna att man gör väldigt fina miner när man rider! ;)