Beger mig snart..

Hej på er!
Trots alla om och men kom jag till skolan idag! Började ju faktiskt 11.40 så klagar inte! Men det kändes lika mycket i kroppen idag som det gjorde igår. Men jag antar att det är sånt man får ta.
 
När som helst kommer pappa hem och då blir det först att äta innan jag beger mig ut till stallet för att spendera några timmar där, idag blir det hästbyte, så kommer därför att rida Molnia idag så ska Sanna rida Storm. Det kommer väl bli helt okej! 
Sen efter stallet blir det väl helt enkelt som vanligt, hem duscha och kanske försöka mig på att plugga lite, haha, ligger inte efter med nåt men har en del som ska in denna veckan så kanske lika bra att lämna in det när jag ändå har möjligheten att plugga idag! 

Imorgon har jag först skola, sen möte på BUP med en sjuksköterska, förstår inte hur många olika läkare och sköterskor jag ska få träffa?! Träffade ju för inte så längesen en ny läkare och nu ska jag träffa en sköterska också?! Varför kan jag inte bara få va fast vid samma.. Blir mycket enklare då, orkar inte hålla på och träffa en massa nya människor, vet inte hur många gånger jag ska behöva säga det...
 
Denna goding ska jag rida idag! Här har ni lite bilder från när jag red henne i vintras!
Och måste erkänna att man gör väldigt fina miner när man rider! ;)
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo