Ny duschad!

Nu har jag precis duschat och nu blir det att snacka skype och spela lite LOL och även köra sista tvättmaskinen!
Sen blir det sängen för min del innan det är dags för en ny vecka! 

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN klippa mig också, hoppas fan inte dom kapar av allt bara.. Men men, det får väl bli som det blir helt enkelt.. 
Vi hörs mer imorgon, för ikväll blir det nog inte nåt mer inlägg iaf!
 

Trevlig helg!

Har haft en ytterst bra helg! I fredags skulle jag egentligen vart med Emelie men blev inte så... Så tänkte en hemma kväll med LOL spelande och chillande.. Men så blev det inte för vid 11-12 på natten/kvällen ringde några vänner från Skara och jag och Mimmi skulle ju tydligen åka med dom dit och sova där, då vi skulle med dom till Trollhättan på bilträff på lördagen..
Bilträffen var helt okej, massa snygga bilar osv.. :) Sen råkade vi även köra sönder avgassystemet så fästena lossnade på den bilen vi åkte i, men det fixades med buntband och boxeringslina haha! 
Sen blev det att åka runt lite när vi kom hem och ah strögade helt enkelt, det var nice :) Sen åkte vi alla hem till Mimmi och dom typ spelade xbox medans jag och Mimmi somnade haha.. Men ja det har vart en awesome helg, mår som jag förtjänar idag bara!

Idag ska jag agera fotograf åt Sanna som ska hoppträna på Böla så ska försöka både filma lite och fota, så ska jag redigera ihop en film som kommer komma upp på stallbloggen sen! :)
Hörs mer sen!
 
Fina poppi på bild!
 

Förevigt sviken.

Att du ens kunde vara så låg.. Att lögnerna fanns där varje dag och att det fucking var 3 andra, samtigit som mig. Fan vad jag är trött på det här, så trött på att jämt bli sviken och jämt få hjärtat spottat på och bara bli smutskastad. Jag gjorde ALLT för dig, jag stod kvar när du var velig som fan, och vad det än var så gick du alltid i första hand. Men en sak du måste lära dig är att saker ALLTID kommer att komma fram och att jag på något sätt alltid får veta. 
Ingen tjej vill ha en kille som har ögonen på alla. 
Come As You AreExspressing myself▪.▪