Färgbomber!

Fick ju hem mina färgbomber idag! Har köpt i färgerna 713 & 931 då jag ska ljusa håret! Det är bättre att göra det med en inpackning! 
Fick även med ett test på ett schampoo, det ska bli spännande att testa! 
Tisdag!

Hej på er!
Jag ber verkligen om ursäkt för skitkass update det senaste! Men nu kan jag varva ner litegrann iaf.. Idag hade vi nämligen Muntliga Nationella i Svenska, och för mig som har socialfobi så var det lite halvt jobbigt, men det löste sig och jag fick ett E iaf! Vilket är bra för mig som alltid har skitit i redovisningar förut. Så det är jag nöjd med, det är ändå det sämsta betyget jag någonsin fått i Svenska, men jag är ändå väldigt nöjd! :) 
Sen nu pluggar jag också massa massa körkort, bara teori och uppkörningen kvar nu, sen har jag det äntligen!! Längtar ;) 
 
Imorgon är sista dagen i skolan för denna veckan + att vi är lediga på måndagen, fast vi har Nationellt prov i Svenska då också, fast läsförståelse, så måste in till skolan vilket fall.. Skit dag asså! 
Det är en del plugg nu som jag måste få klart också, som t.ex. ett fördjupningsarbete i Svenskan som jag är sen med + våran examinitions uppgift i Historia, som ska vara inne om några veckor.. Så har en del att göra! 
 
Håller också på att ljusa mitt hår, så på Onsdag kväll/torsdag morgon så ska jag försiktigt bleka lite i håret för att få det ljusare nu till sommaren, det känns nice! Har även idag fått hem mina ljusa färgbomber som jag visar er sen för er som inte vet vad det är! :) 

Idag på Spa lektionen färgade vi fransar också, det var helt okej. 

Men men, vi hörs mer senare!
 

Fredag!

Hej på er!
Känns skönt med fredag, eller hur? ;) 
Idag har jag lite planer, först nu ska jag fram till ica och hämta ut paket, sen ska jag hem chilla lite och sen ska jag ha ridlektion för Marianne ikväll. :) Sen efter det blir det antagligen lite party idag! Hoppas vi ;)
Så hoppas på en bra fredag! Idag slutade vi vid 10, då våran massage lektion va inställd i eftermiddag, så det var rätt gött! :)
Har också köpt ett par nya träningsbyxor idag, så visar allt nytt jag fått hem för er senare, lovar att det kommer upp idag eller imorgon! Ha en bra fredag och en bra helg allihopa! 
Puss