Måndag!

Hej på er!
Idag är det måndag igen och som vanligt var jag i skolan. Sen åkte jag hem, köpte en klänning på järnia, betalat fakturor och lite sånt. Sen har jag även vart fullt upp i flyttpackning, nu går det undan typ bara 1,5 vecka kvar! :D Så taggad!
Imorgon ska vi antagligen plocka och färga bryn, känns nice! :) 
På onsdag har jag min risketta, är sjukt taggad till det! Inte för att det är så kul att sitta och lyssna på skiten, men för att jag kommer närmre körkortet! Sen har jag även min halka nu i April så inte långt kvar asså! Så glad!
 
Men men, det var allt för mig! Hörs imorgon eller sen om jag visar er klänningen! Ha det bra, puusss!
 
 
 

5 saker du inte visste om mig!

Jag ääälskar att gymma, bästa som finns!

Jag får väldiga skuldkänslor över att jag inte rider så mycket längre, saknar att göra det bästa i mitt liv. Har egentligen ingen ursäkt, men svårt att ta sig dit utan cykel osv.
 
Jag bloggar även på en annan blogg, här: http://stallsackum.blogg.se/
 
Jag har fått ett brinnande intresse för inredning, tycker verkligen det är skit kul!

Min högsta dröm i livet är att bli frisör och har velat det sen jag var liten.
 
 

Söndag!

Hej på er och trevlig söndag!
Idag har jag umgåtts med Sanna och såå, rätt seg idag då man var på powerfest igår! 
Raggarfest i lidköping med Sanna, hennes mamma och Viking :) Det var kul men vi drog hem ganska tidigt för alla var så sega! Haha!
 
Sen har jag också rensat i garaget idag då vi snart flyttar och inte ska ha med oss exakt allting. Sen har jag också packat en massa från mitt rum osv.. Sen tvättar jag också! Så det är väl dagen helt enkelt! En chill dag helt enkelt! :) Imorgon börjar allvaret igen då det är skola :) Och på onsdag har jag min risketta! Känns nice att komma närmre och närmre med körkortet och hoppas jag får det snart! 
 
Hörs mer imorgon!