Träning: Framsida lår

Sittande benspark

Sittande benspark

Förberedande: Sätt dig ner i maskinen med benen bakom det rundade skyddet. Håll fast i handtagen som finns på sätets sidor. Se till att du inte placerar dig för högt upp med benet.

Utförande: Från startpositionen pressar du upp den rörliga delen av maskinen tills benen är helt utsträckta. Gå tillbaka till utgångspositionen och återupprepa övningen.

Kom ihåg: Många som tränar benspark tar för höga vikter vilket resulterar i svingande rörelser och att man släpper ner vikten utan att hålla mot. Välj hellre lättare vikter och utför övningen korrekt.

Övningen Benspark stimulerar:

Sittande benspark - stimulerar

Sidoutfall med skivstång

Utfall med skivstång

Förberedande:  Ställ dig brett isär med skivstången på axlarna.

Utförande: Böj på ena benet och jobba från sida till sida genom att trycka kroppen upp och ner med hjälp av benen.

Kom ihåg: Kom ihåg att stå bredbent när du gör denna övningen.

 

KÄLLA!


Kastat boll!

Hej på er!
Har idag som sagt ätit med Sanna, sen gick jag till affären och köpte en ny hårinpackning, visar er den sen! 
Sen åkte jag hem, vilade lite och kollade lite serier, sen nu har jag precis kommit in, har varit ute och kastat boll med Theo, kände att han skulle få busa av sig lite! Men han var precis lika lekfull när jag kom in haha.. 
Nu ska jag slå in några fler julklappar! 
Ha en bra dag!
 

Godmorgon fredag!

Glad fredag på er!
Nu har jag precis vaknat (tidigt I know) men vovven väckte mig och ville gå ut, så vaknade runt halv 9 kanske förresten. 
Igår var jag och Theo hemma hos Emelie där vi spelade skipbo & yatzy och lite sånt :) Sen efter det gick vi hem och typ sov direkt haha, eller nää satt och kollade ett par filmer innan hehe!

Idag har jag inget planerat förutom kina mat med Sanna, men annars ingenting. Är bjuden på fest men får se om jag pallar när jag ändå ska festa imorgon. Men får se hur det blir, jag är ju ganska så party.Haha..
 
Hoppas ni har en bra fredag!