Måndag!

Hej på er!
Idag är det måndag och tillbaka till en ny skolvecka med massa prov! Har läxförhör imorgon och 2 prov på fredag! Men känns ändå hyffsat bra, måste bara plugga mer till religions provet på fredag men annars känns det som att jag kommer klara detta faktiskt! 
 
Idag var det först skola fram tills 16.00 hade först idag föreläsning i aulan där ungdomsmottagningen var och pratade om klamydia och sånt. Sen hade vi matte, Engelska och Svenska 2. :) 
Sen åkte jag hem, gick ut lite snabbt med Theo, sen åt jag och lite efter 19.00 så kom Lina och hämtade mig och Theo och vi åkte ut till Julia som var i stallet så gick vi ut med Theo och Charlie på åkern och dom fick busa lite. Theo fick kasta lite pinne och leka och busa, det tyckte han var roligt, men nu har han lite trött bara hehe ;) Men det är bara bra då sover han gott inatt! <3 Nu har han precis fått ett bacon ben och jag sitter och pluggar lite, sen blir det paradise hotel och sen ut sista gången med Theo för att sedan sova, får se först om jag ens orkar se på paradise, är så sjuuukt trött så det finns inte, så kanske lägger mig lite tidigare! haha ;) Tror nog det blir slänga på en film och lägga mig i sängen istället asså! Haha.. 
 
Imorgon går jag till 14.50 sen efter det har jag inga planer förutom att jag ska gymma med Julia runt typ halv 7 :) Så blir väl en lång skogspromenad med Theo efter skolan och sen får vi se helt enkelt. :) 
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
 

Så får du långa ögonfransar med mycket volym!

STEG 1: BÖJ ÖGONFRANSARNA
Se till att ögonfransarna är rena och torra. Böj sedan upp dem med hjälp av en ögonfransböjare. Makeupartisternas knep för att undvika en skarp böj är att göra tre tryck mellan rot och topp istället för ett på mitten.

STEG 2: EYELINER
Genom att sminka en eyeliner sätter du ytterligare fokus på ögonen och skapar en illusion av mer volym i fransarna. Välj själv om du vill sminka en smal eller bred linje, suddad eller skarp.

STEG 2: LÄNGD
Grunda för mer längd genom att applicera ett lager mascara på den yttersta delen av fransarna, så att du touchar fransarna från mitten och ut i toppen.

STEG 3: VOLYM 
Skapa volym genom att applicera mascara i en sicksackande rörelse från fransroten till mitten på ögonfransarna.

STEG 4: MAXIMERA
Applicera ett sista lager i en svepande rörelse från roten av ögonfransarna till toppen.

STEG 5: AVSLUTA MED FINNISH
Vid behov, kamma bort klumpar och få mer separation med hjälp av en ögonfransborste eller rentvättad mascaraborste.

 

 

Glossybox!

Hej!
Tänkte nu tipsa er alla skönhetsintresserade människor om Glossybox!
Det är en skönhetsbox du får hem en gång i månaden med minst 5 skönhetsproduker i! Ibland får man flera produkter! Detta är verkligen något som är helt perfekt för er som älskar skönhetsprodukter! Jag ser det som ett sätt att få testa nya produkter jag kanske inte hade köpt annars och testat! Jag har hittat många nya favoriter i mina glossybox jag har fått! Det är verkligen hur roligt som helst!
Det passar kanske perfekt för er att önska er en premunation nu i julklapp eller liknande? Passa på vettja!
Det är verkligen så värt det!
Här får ni en länk direkt till hemsidan så ni kan kika närmare: LÄNK!
 
Här kan ni läsa några av mina gamla glossybox inlägg:
HÄR ÄR ETT
HÄR ÄR ETT TILL


Detta sjukt fina läppstift är faktiskt en av produkerna jag fått i glossybox!