Måndag!

Hej på er!
Idag är det måndag och tillbaka till en ny skolvecka med massa prov! Har läxförhör imorgon och 2 prov på fredag! Men känns ändå hyffsat bra, måste bara plugga mer till religions provet på fredag men annars känns det som att jag kommer klara detta faktiskt! 
 
Idag var det först skola fram tills 16.00 hade först idag föreläsning i aulan där ungdomsmottagningen var och pratade om klamydia och sånt. Sen hade vi matte, Engelska och Svenska 2. :) 
Sen åkte jag hem, gick ut lite snabbt med Theo, sen åt jag och lite efter 19.00 så kom Lina och hämtade mig och Theo och vi åkte ut till Julia som var i stallet så gick vi ut med Theo och Charlie på åkern och dom fick busa lite. Theo fick kasta lite pinne och leka och busa, det tyckte han var roligt, men nu har han lite trött bara hehe ;) Men det är bara bra då sover han gott inatt! <3 Nu har han precis fått ett bacon ben och jag sitter och pluggar lite, sen blir det paradise hotel och sen ut sista gången med Theo för att sedan sova, får se först om jag ens orkar se på paradise, är så sjuuukt trött så det finns inte, så kanske lägger mig lite tidigare! haha ;) Tror nog det blir slänga på en film och lägga mig i sängen istället asså! Haha.. 
 
Imorgon går jag till 14.50 sen efter det har jag inga planer förutom att jag ska gymma med Julia runt typ halv 7 :) Så blir väl en lång skogspromenad med Theo efter skolan och sen får vi se helt enkelt. :) 
 
Hoppas ni har haft en bra dag!