Tjenare...

Som ni ser har jag en annan design som jag laddat ner nu istället, tills jag är klar med den andra... Det är som sagt bara bilderna som saknas.. Sen kan jag göra klart den, tror det blir efter jag vart på Gotland som jag lägger upp den, för då lär jag ju ha bilder och sånt..
Senare idag ska jag på moppekursen då som vanligt och sedan får jag se vad som händer.. Ska nog kanske tvätta, städa hos bebis och rummet också så jag kan hitta min hundring som försvann spårlöst ifrån min säng :o den ligger ju någonstans på mitt golv eller något... Haha, Johanna goes duktig!
Torkel måste jag iaf städa hos idag, han är en liten skitjöns ju.. :/ Men älskar han ändå min bebif. <3 Love to him.
Skolan idag har väl varit sådär, den har funkat helt enkelt.. Det var äcklig mat också..
Men nu ska jag vänta på att vattnet ska koka, hejdå.

Varje gång jag ser dig så gungar min värld.

Tjenare!
Kom nyss hem efter en mycket trevlig avslutning med badmintonen med väldigt trevligt sällskap. Spelade minigolf och jag kom sist iår igen haha.. :/ Men alla andra är för bra så det är inte jag som är dålig faktiskt.
Åt kebab också, kan dö för kebab.. Sen ska det bli gött som fan att åka till Gotland i sommar, underbart!
Det är du som bär mitt hjärta i din hand, det är bara du som fått mig känna som jag kan. För varje gång jag blundar så finns du där med och varje gång jag ser dig så gungar min värld. Jag har nu funnit, det som försvunnit, det som jag då, trodde att jag aldrig skulle få. Men nu är du här och har lagat min själ, jag kommer aldrig nånsin låta dig gå.


Sket i filmen!

Jag sket i att kolla på filmen just nu iaf, blir nog senare idag..
Just nu håller jag på att uppdatera min telefon, vill ju nt att den ska bli seg och så ju.. Dom rådde mig till att uppdatera den nu då jag skitit i varningen i typ 2 veckor.. Så fick väl göra det idag när jag äntligen orkade ansluta telefonen till datorn.. Blir nog ingen skillnad på telefonen bara att den kommer fungera lite bättre :)
Jag kommer nog också sedan att trotsa vädret och gå ut och gå. Ja, men nu ska jag lira sims i typ en halvtimma, då uppdateringen är klar!
Chaooo