Sista för idag..

Detta är sista jag skriver för idag.. Ska alldeles strax hoppa in i duschen :) sen bara skriva ut några papper och sen försöka sova :) Imorn är sista dagen inför skol veckan, känns underbart och längtar till en awesome helg :)
Så ah, ha det bra!

Torsdag.

Idag är egentligen en allt går fel dag.. Men aja, skitsamma!
Har haft mötet nu och det gick bra! Fick veta att jag antagligen får MVG i engelska och VG i svenska. Men man kan ju aldrig riktigt lita på lärarna.. Men jag hoppas faktiskt på det! Kommer få bra poäng i år :D awesome! kanske frisör drömmer ligger närmre än någonsin?!

Slog också ihjäl lite tid på gymmet förut, as gött ! Imorn ska jag antagligen va med Sanna om hon inte är sjuk :o annars får vi se, kanske drar på tacokväll.. :) På lördag blir det antagligen crusing i lidköping, men får se helt enkelt :)

ingen jag kan lita på.

Har märkt nu att det finns INGEN som jag kan lita på. För om jag säger : säg inte detta till någon nu. Sen får man veta att någon annan vet det ändå.
JAG ORKAR INTE MED ATT FOLK SKA HÅLLA PÅ SÅ.
Tänker hela tiden på om jag ska svika tillbaka, men sjunker inte så lågt. Det jag får höra, det stannar här. Därför jag inte förstår varför andra ska sprida saker jag säger vidare? När jag själv inte gör det. Och om jag någon gång skulle råka försäga mig eller liknande, så brukar jag berätta det för personen det rör.
Idag är allt kaos.