Helgens var awesome!

Helgen har spenderats hemma hos bästa Emelie med en massa fler, har sovit där sen i fredags och det är därför jag inte bloggat något!

I fredags var vi först några brudar på stan som käkade och handlade en massa godis osv, sen vidare hem till Emelie för att fixa oss och byta om, för att sedan ha partyyy! Det var bästa festen på länge kan jag lova, kom sjuuukt mycket folk, mer än vad jag trodde, folk kom och gick hela tiden! 
Jag och Emelie badade bland annat bubbelbad tillsammans med 2 killkompisar, haha det var sjukt trångt men ack så kul vi hade ;) 
Det enda som var lite tråkigt var väl att Emelies förstärkare gick sönder.. Men men, :) Får iaf tacka alla för en sjukt bra fredag!

Lördagen var också helt okej! Var sjukt trött dock, men det blir som det blir! Det var bara för mig och Emelie och gå upp klockan 7 på morgonen för att släppa ut hästarna, och efter det kunde jag inte somna om. Sen när alla som sov över hade åkt chillade jag och Emlie och städade osv.. :) Kvällen skulle egentligen blivit chill kväll hos Emelie men så blev det inte då vi behövde åka in till stan och hjälpa en vän, så det blev rätt sent på lördagen också!
Men sen äntligen hem och sova!

Idag har vi också släppt ut hästarna, städat lite och kollat tv typ.. Sen kom pappa och hämtade mig och Sanna, och nu håller jag på och tvättar och tar det lugnt, för ikväll blir det bio! 
Ha det så bra, så hörs vi!
#party



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo