Glossybox Juli 2014

Glossyboox Juli 2014 - The stars and stripes edition
 
 1. Elizabeth Mott - Smooth shadow creamy eye pencil
  Krämig ögonskuggspenna i geléform som är enkel att applicera och sitter hela dagen tack vare dess vattenfasta formula. Den ljusa, lystriga pärlfärgen ger en pigg och vaken blick. Markera ögonen med en tjock linje eller använd pennan på hela ögonlocket som en ögonskugga - ensam eller under puderögonskugga för extra mycket pigment och hållbarhet.
  Originalstorlek 139kr

 2. Bellapierre cosmetics - Mineral Lipstick
  Bellapierre lanserar nya härliga färger med mineralläppstift som är gjorda av naturliga vaxer, mineralpigment och innehåller skyddande antioxidanter.
  Originalstorlek 229kr/3,5G

 3. Seche vite - Dry fast top coat
  Världens mest prisade topplack som får ditt nagellack att torka snabbare, hålla längre och få en högglansig finish. Seche Vite ska alltid appliceras på vått nagellack, bra att veta är också att formulan är tjockare än de flesta andra märken.
  Originalstorlek 129kr/14ML

 4. Teeez trend cosmetics - Beautiful flat stiff brush
  Sminkpensel i fantastisk snygg design som passar till både puder och krämögonskugga. Den ger ett fint resultat utan skarpa kanter tack vare borstens mjuka hår och rundade form.
  Originalstorlek 179kr

 5. Mastey color protection - Color protecting beach spray
  Denna vårdande saltvattenspray ger en snygg direkt-ur-havet-känsla och förstärker naturliga vågor och lockar. Spraya i handdukstorkat hår över hela håret och krama in med händerna för en snygg struktur och volym.
  Originalstorlek 225kr/236MLKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo