Glossybox Juni 2014 1. Protectiv Shampoo & Shower Gel
  Kombinerat schampo och duschkräm med 99 procent naturliga ingredienser. Innehåller bland annat lugnande och revitaliserande kamomillextrakt.
  Originalprodukt: 250 ml, 165 kr. 
 2. Organic Lip Balm, Sea Buckthorn
  Läppbalsam som innehåller havtornsolja och apelsinolja som ger både näring, fukt och ljuvlig doft! Innehåller 99 procent ekologiska och 100 procent naturliga indredienser.
  Originalprodukt: 42 kr
 3. Kajalpenna/Inliner
  Mjuk ögonpenna som finns i svart och vit - du får prova en av dessa. Rama in ögonen och sudda ut svärtan till en sotig look, eller lägg den ljusa pennan på vattenlinjen för större och piggare ögon!
  Originalprodukt: 99kr
 4. They're Real! Mascara
  Kolsvart mascara som ger längd och volym samt böjer, fixerar och separerar fransarna. Dina fransar får en spektakulär wow-effekt. En mascara som är beyond belief!
  Originalprodukt: 8,5 g , 215 kr
 5. In-Shower Body Milk
  Upptäck det nya sättet att återfukta kroppen - i duschen! Applicera efter rengöring på våt hud, låt verka några sekunder och skölj av. Sedan är du redo att klä på dig och du behöver inte en återfuktande lotion efteråt.
  Originalprodukt: 250 ml, 65 kr
 6. BC Oil Miracle Finishing Treatment 
  Vårdande hårolja som ger glans och motverkar frissighet - innehåller även värmeskydd. Appliceras i fuktigt hår som vård/värmeskydd eller i torrt hår som vård/glansgivande finsih!
  Originalprodukt: 100 ml , 249 krKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo