Dagens träning!

Om man bortser från alla promenader med hunden så gymmade vi ju idag också!

Idag tränade jag ben och det känns hur nice som helst! 
Tänkte ge er lite träningstips för benen och även en sjukt bra sida som jag beställer mina kosttillskott och proteinpulver och sånt ifrån!
Kolla in denna sidan: gymgrossisten.se
 
Tänkte nu ge er lite tips på övergripande benövningar som är helt perfekta, av dessa tipsen så körde jag själv benpress idag! 
 
Det första är utfall:

utfall

Förberedande: Ta en stång över axlarna från ett skivstångsställ och ställ dig sedan på en plats där det finns gott om plats.

Utförande: Ta ett steg framåt med det ena benet och sänk kroppen genom att böja på knäna så främsta benet är i ungefär 90 grader. Ta sedan ett steg tillbaka till utgångspositionen och upprepa övningen med det andra benet.

Kom ihåg: Utför övningen kontrollerat och lägg in på vikt som du inte kan kontrollera säkert.

Övningen Utfall stimulerar:

utfall ben

Knäböj:

Knäböj utförande

Förberedande: Placera stången i ett skivstångsställ i samma höjd som bröstet. Gå fram till stället och lägg upp stången bakom huvudet så den vilar på axlarna. Gå tillbaka några steg så du har fri yta att utföra övningen på.

Utförande: Ställ dig stadigt, lite bredare än axelbrett och gå ner tills låren vilar parallellt med golvet. Gå sedan upp till startposition och upprepa övningen. Om du har svårt att avgöra avstånden kan du ta en bänk eller stol.

Kom ihåg: Kom ihåg att stå stabilt, ha rak rygg, spänd mage och huvudet riktad framåt när du utför övningen.

Övningen Knäböj stimulerar:

knäböj stimulerar

 

Benpress:

benpress

Benpress Förberedande: Sätt dig ner i maskinen med ryggen mot ryggstödet och händerna på handtagen som ska finnas på sidan. Placera fötterna på plattan som finns framför dig. Fötterna ska vara relativt högt upp bredare än axelbrett avstånd.

Utförande: Pressa upp plattan till knäna är fullt utsträckta och återgå sedan till utgångspositionen och upprepa rörelsen.

Kom ihåg: Knäna ska peka i samma riktning som fötterna under hela övningen. Se också till att du har hela foten längs plattan.

Övningen Benpress stimulerar:

Benpress - stimulerar

 

KÄLLA!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo